Hjem » FYSIOFITNESS

FysioFitness

Tilmeld dig her

Hos FysioDanmark Ishøj har vi også et træningscenter. Vi vil gerne være lidt anderledes end et traditionelt fitnesscenter, og derfor får alle nye medlemmer en gratis programlægning, når de melder sig ind. Det vil altid være en fysioterapeut eller en ældre fysioterapeut-studerende, der laver træningsprogrammet sammen med det nye medlem. Det personlige træningsprogram bliver derved tilpasset til den enkeltes individuelle behov. Har man skavanker, skader, sygdomme eller bare lyst til at blive fysisk stærkere, så vil vi meget gerne hjælpe med det.
Der er også fysioterapeuter i centeret dagligt, så medlemmerne har mulighed for at få hjælp til øvelser og videreudvikling af træningen.

Vi er klar til hjælpe. Det er det vi er her for.

Tilmeld dig her

Vores træningsudstyr

Vi har valgt at udstyre vores træningscenter med maskiner og udstyr fra det tyske mærke “TechnoGym”. Noget af det der kendetegner “TechnoGym” er al den tid og energi, der er blevet brugt fra producentens side på at undersøge, hvordan man laver styrketrænings-maskiner, så de har den mest optimale bevægebane i forhold til menneskekroppens biomekanik. Det gør dem til et højkvalitetsprodukt og de fungerer suverænt godt både til genoptræning, hensyntagende træning og selvfølgelig også til helt traditionelle træningsprogrammer.

Udover træningsmaskinermaskiner og håndvægte har vi selvfølgelig også et bredt udvalg af forskellige bolde, foamrollere, madrasser, elastikker og kettlebells samt diverse kredsløbsmaskiner som løbebånd, cross-træningsmaskiner, motionscykler, romaskiner og assult-bike.

Tilmeld dig her

Hvordan foregår betalingen på medlemskaberne med betalingsaftale?

Medlemskaber med løbende betalingsaftale afregnes ved at beløbet automatisk
trækkes fra dit betalingskort hver måned. Vores betalingsløsning er fra Easyme.dk.

Du kan oprette medlemskab via link på denne side. Bemærk at at dit betalingskort skal være tilknyttet Nets 3-D secure, for at sikre dig størst mulig sikkerhed. Læs mere om Nets 3-D secure her 

 

Du vil i forbindelse med tilknytning af kortoplysningerne, blive bedt om at bekræfte et køb på DKK 1.00, med en engangskode på SMS eller NemID. Købet på DKK 1.00 bliver ikke gennemført, men fungerer som en test for betaling kan gennemføres.

Medlemskab kræver som udgangspunkt at du er 18 år eller ældre. Er du under 18 år kræver medlemskab personligt fremmøde og skriftlig godkendelse fra forældre/værge. 

Tilmeld dig her

FysioFitness medlemsskab koster 199 kr. pr. måned. 

For oprettelse, benyt link på denne side, eller kontakt klinikken ved personligt fremmøde eller ved at ringe på telf. 43 54 21 61.

Hvornår er der bedst plads i centret?

  • kl. 07 – 10: Rimelig god plads
  • kl. 10 – 13: Ikke god plads
  • kl. 13 – 17: God plads
  • kl. 17 – 20: God plads

Åbningstider

FysioFitness er åbne i klinikkens åbningstid der findes her.

Bemærk at du skal have forladt klinikken inden lukketid.  

Tilmeld dig her