Jesper

Uddannelse:

Fysioterapeut, Master i sundhedsfremme 

Overbygning:

Diploma i Manuelt Terapi (DipMT), Certificeret i Mekanisk Diagnose og Terapi (certMDT), 

Anden efteruddannelse:

Alle kurser i at mobilisere led under bevægelse( Mulligan) Har taget kurser i idrætsfysioterapi (FFI). Har taget kurser i akupunktur (vesterlandsk akupunktur). Mange kurser i håndtering af den kroniske smertepatient (Noigroup + Louis Gifford). Flere internationale kongresser om undersøgelse og behandling af kroniske smerter og rygproblemer

Arbejdsområder:

Min primære arbejdsfunktion er at være daglig leder af FysioDanmark Ishøj. Jeg udfører kun patientbehandlinger i begrænset omfang.

Når jeg behandler kan jeg i princippet undersøge og behandle de fleste genre fra bevægeapparatet men  beskæftiger mig hovedsageligt med undersøgelse og behandling af ryg- og nakkebesvær. Jeg har lang erfaring og videreuddannelse der gør mig i stand til at varetage behandlingen af mere komplekse og  længerevarende tilstande. Jeg tager mig dog også af nyopståede problemer. Mit speciale er helt klart at benytte mine hænder. Jeg tror dog på at patientens aktive deltagelsen i forløbet er fuldstændig afgørende. Derfor vil behandlinger der kræver øvelser ofte ende med et parløb med en af mine dygtige kollegaer som ved mere om træning/genoptræning end jeg selv gør.

Hver fredag er jeg ansat af Region Hovedstaden som praksiskonsulent (kvalitetskonsulent), hvor jeg står for kvalitetsudvikling og undervisning af alle klinikker for fysioterapi i Region Hovedstaden. Jeg har desuden indimellem udviklingsopgaver for Danske Fysioterapeuter.

TIDSBESTILLING YDERLIGERE SPØRGSMÅL

HVIS DU HAR:

  • spørgsmål til en navngiven fysioterapeut (skriv venligst navn på fysioterapeut i emnefeltet)
  • generelle spørgsmål til fysioterapi
  • spørgsmål til klinikkens behandlingstilbud