Hjem » BALANCE

BALANCE

Desværre er dårlig balance et hyppigt forekommende fænomen som ofte er underbehandlet.

Dårlig balance er i sig selv et ubehagelig oplevelse, især hvis den er kombineret med svimmelhed, men det farligste ved dårlig balance er næsten den forhøjede faldrisiko der følge med og som kan føre til sår og/eller brækkede arme og ben.

Man kan får dårlig balance af utrolig mange grunde f.eks. virus på balancenerven, løse øresten, sukkersyge, generel svækkelse og nervebetændelse.

 


BALANCE 

På vores balancehold træner alle de elementer der skal til for at optimere din balance. Vi stimulerer hud, led og muskler så de kan give bedst mulig input til din hjerne. Vi stimulerer dine balanceorganer i det indre øre og vi sikrer at du har styrken og koordinationen til at undgå at snuble og falde.    

For mange vil balanceholdet være et supplement til deres øvrige hold, men hvis din fysioterapeut vurderer at manglende balance er dit hovedproblem er du mere end velkommen til at træne på holdet flere gange om ugen.

Vi tester din balance hver 8 uge for at sikre at du udvikler dig og for at kunne presse dig yderligere :o)


KONDIHOLD/STYRKEHOLD

Hvis din fysioterapeut vurderer dine problemer kan mindskes yderligere ved, at træne kondi eller styrke kan du med fordel træne på et af de hold der er målrettet netop dette.

Træningen på disse hold foregår ved høj intensitet og stiller store krav til deltagernes motivation. Grænsen udfordres jævnligt, men din sygdom respekteres naturligvis. For at opnå det bedste udbytte, bør du træne på disse hold en gang om ugen kombineret med på Styrkeholdet. Disse hold er ikke diagnosespecifikke og du træner derfor sammen med andre personer med mindre funktionsbesvær.

 

TRÆNINGSTIDER OG PRISER:


Se holdplanen og priser herunder

HOLDPLAN PRISER OG TILSKUD YDERLIGERE SPØRGSMÅL