Hjem » STYRKE

STYRKE

Sygdom, smerter, alder og især inaktivitet fører til tab muskelmasse og dermed kræfter. Det kan føre til, at man mister envne til, at udføre ting som man ellers plejer at kunne gøre såsom idræt, fysisk krævende arbejde, havearbejde osv. Hvis situationen varer længe og der ikke sættes ind med styrketræning kan man risikere at få problemer med helt basale funktioner som at komme op fra gulvet, ud af sengen eller en dyb stol.

Det gode ved styrketræning er, at det aldrig er for sent at komme i gang med styrketræning, uanset alder eller udgangspunkt.


STYRKE 

På vores styrkehold træner vi kroppens store muskelgrupper med dødløft, back- og frontsquats og forskellige pres- og træk øvelser. Vi træner også isolerede muskelgrupper med supplerings øvelser for at fremskynde styrkefremgang. Træningen foregår af relativt få øvelser med høj belastning og gode pauser. ALLE kan være med, da hver person træner med den belastning der er rigtig for den enkelte uanset om man har f.eks. dårlig ryg eller et varigt handicap.  

For mange vil styrkeholdet være et supplement til deres øvrige hold, men hvis din fysioterapeut vurderer at manglende styrke er dit hovedproblem er du mere end velkommen til at træne på holdet flere gange om ugen – DU BLIVER BOMSTÆRK.

Vi tester din styrke hver 8 uge for at sikre at du udvikler dig og for at kunne presse dig yderligere :o)


KONDIHOLD/BALANCEHOLD

Hvis din fysioterapeut vurderer dine problemer kan mindskes yderligere ved, at træne på kondihold eller balancehold, kan du med fordel træne på et af de hold der er målrettet netop dette.

Træningen på disse hold foregår ved høj intensitet og stiller store krav til deltagernes motivation. Grænsen udfordres jævnligt, men din sygdom respekteres naturligvis. For at opnå det bedste udbytte, bør du træne på disse hold en gang om ugen kombineret med på Styrkeholdet. Disse hold er ikke diagnosespecifikke og du træner derfor sammen med andre personer med mindre funktionsbesvær.

 

TRÆNINGSTIDER OG PRISER:


Se holdplanen og priser herunder

HOLDPLAN PRISER OG TILSKUD YDERLIGERE SPØRGSMÅL