ISHØJ SPORTSKLINIK

Ishøj Sportsklinik er en del af FysioDanmark Ishøj. Vi tilbyder akut og gratis udredning i vores Sportsskadestue,  behandling og genoptræning af sportsskader i vores klinik, screening af sportsudøvere med henblik på sportsspecifik skadesforbyggelse og præstationsfremme samt klubaftaler om behandling og foredrag i jeres klub.

Specialiserede fysioterapeuter
Vi er specialuddannede sportsfysioterapeuter med kompetencer indenfor udredning, behandling af skader relateret til sport, sportsspecifik genoptræning, forebyggende træning samt præstationsfremmende træning.

Moderne og effektiv undersøgelse og behandling
Ishøj Sportsklinik tilbyder ultralydsscanning mhp. en hurtig diagnose for at iværksætte en effektiv behandling og genoptræning.
Vi har bl.a. udstyr til shockwavebehandling, neuromuskulær elektrisk stimulation og occlusionstræning som, kombineret med en faglig høj vejledning og genoptræning, er effektive behandlingsmidler. 

Vi lægger vægt på en grundig og hurtig udredning med det formål, at sikre en hurtig tilbagevenden til din sport samt forebygge at skaden opstår igen. Dette kræver en effektiv handleplan og specifikt kendskab til sportsgrenen samt et nært forhold til din klub og træner.

Sportsskadestue
Har du fået en nyopstået sportsskade og er medlem af en idrætsforening i Ishøj, Vallensbæk, Greve eller Taastrup, tilbyder vi GRATIS Sportsskadestue. I vores Sportsskadestue tilbyder vi, indenfor 72 timer efter skadens opståen,  en kort undersøgelse af din skade og kommer med rå og vejledning i forhold til behandlingsplan.

Kontakt klinikken på mail: kontakt@ishojfysioterapi.dk eller via telefon på 43 54 21 61 for tidsbestilling. 

Idrætsslæge
Hvis der er behov for idrætsmedicinsk udredning eller behandling, har vi kontakt til idrætslæge.

Akut behandling
Der er ikke venteliste på akut behandling hos Ishøj Sportsklinik. Vi garanterer en tid inden for 48 timer på hverdage.

Praktiske oplysninger

  • Ishøj Sportsklinik har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring. Du modtager derfor ikke offentligt tilskud til din behandling.
  • Er du medlem af sygeforsikring ”danmark”, er der tilskud til din behandling.
  • Du behøver ikke lægehenvisning.
  • Er din skade omfattet af en forsikringssag, kan du fremsende forsikringspapirer til klinikken inden opstart på mail: kontakt@ishojfysioterapi.dk 

ISHØJ SPORTSKLINIK:


Rasmus

Fysioterapeut

Daniel

Fysioterapeut