Hjem » STABILITET/MOBILITET

STABILITET/MOBILITET

Stabilitet og mobilitet er i virkeligheden to sider af samme sag. Det handler om, at nogle gange skal din krop kunne være stabil det ene øjeblik og smidig det næste øjeblik. Andre gange skal en bestemt kropsdel være stabil mens en anden del skal være smidig.

Personer med smerter i bevægeapparatet har ofte problemer med at opnå eller bevare den kontrol der skal til for at kunne skifte mellem spænding og afspænding. Det får du rig lejlighed til at træne på dette hold. 

  


STABILITET/MOBILITET

På vores stabilitet/mobilitethold går muskelkontrol og  smidighedsøvelser hånd i hånd. Vores træning kombinerer de bedste elementer fra fysioterapi, yoga og pilates i en cocktail hvor ro, kvalitet og godt humør er i højsæde. Vi træner på små hold så der altid er plads til at fysioterapeuten kan ændre en øvelse så den tager hensyn til dine personlige udfordringer og behov. 

For mange vil stabilitet/mobilitet holdene være et supplement til deres øvrige hold, men hvis din fysioterapeut vurderer at manglende kontrol over din stabilitet/mobilitet er dit primære problem, er du mere end velkommen til at træne på holdet flere gange om ugen.


STYRKEHOLD/KONDIHOLD/BALANCEHOLD

Hvis din fysioterapeut vurderer dine problemer kan mindskes yderligere ved, at træne styrke eller balance, kan du med fordel træne på et af de hold der er målrettet netop dette.

Træningen på disse hold foregår ved høj intensitet og stiller store krav til deltagernes motivation. Grænsen udfordres jævnligt, men din sygdom respekteres naturligvis. For at opnå det bedste udbytte, bør du træne på disse hold en gang om ugen kombineret med på kondiholdet. Disse hold er ikke diagnosespecifikke og du træner derfor sammen med andre personer med mindre funktionsbesvær.

 

TRÆNINGSTIDER OG PRISER:


Se holdplanen og priser herunder

HOLDPLAN PRISER OG TILSKUD YDERLIGERE SPØRGSMÅL