Hjem » APOPLEKSI

Har du følger efter blodprop i hjernen eller hjerneblødning, så kan træning givet et løft og medvirke til at forbedre din livskvalitet. De nationale kliniske retningslinjer anbefaler, at du især træner  konditionstræning. Vi supplerer med styre og balanceøvelser. Vi tilbyder at teste dig hver 4. måned så vi kan justere din træning.


PERSONER MED DIAGNOSEN APOPLEKSI SOM FØLGE AF BLODPROP I HJERNEN ELLER HJERNEBLØDNING KAN GRATIS GÅ TIL FYSIOTERAPEUTISK HOLDTRÆNING.


 

APOPLEKSI

Grundet de følger man får af sin apopleksi kan det være meget svært selv at lave konditionstræning på en ordentlig og forsvarlig måde. Det er her fysioterapeuter kommer ind i billedet :o). Vi kan hjælpe dig med at finde øvelser du kan gøre trods dine handicaps. Videnskabens fortæller os at personer med apopleksi især har godt af at få pulsen op. Det giver færre livsstilssygdomme, bedre livskvalitet og bedre funktionsniveau. Styrke og balance er ofte også udfordret når man har har apopleksi så derfor sørger vi for at du også får trænet disse elementer regelmæssigt.

Træningen på dette hold giver bedst udbytte, hvis man træner ved relativ høj intensitet 1 gange om ugen og fysioterapeuten sikrer naturligvis, at der tages hensyn til dig.


STYRKEHOLD/KONDIHOLD/BALANCEHOLD

Hvis din fysioterapeut vurderer dine problemer kan mindskes yderligere ved, at træne styrke, kondition eller balance kan du med fordel træne på et af de hold der er målrettet netop dette.

Træningen på disse hold foregår ved høj intensitet og stiller store krav til deltagernes motivation. Grænsen udfordres jævnligt, men din sygdom respekteres naturligvis. For at opnå det bedste udbytte, bør du træne på disse hold en til to gange om ugen kombineret med en gang på Apopleksiholdet. Disse hold er ikke diagnosespecifikke og du træner derfor sammen med andre personer med mindre funktionsbesvær.

TRÆNINGSTIDER OG PRISER:


Se holdplanen og priser herunder

HOLDPLAN PRISER OG TILSKUD YDERLIGERE SPØRGSMÅL