Hjem » Simone

Simone

Uddannelse:

Fysioterapeut

Arbejdsområde:

Mit mål er, at du får det bedre hurtigst muligt, ved hjælp af et effektivt og trygt behandlingsforløb, der er skræddersyet til dig.
For at dette kan ske, tager behandlingsforløbet udgangspunkt i en grundig undersøgelse og samtale med dig om din pågældende problematik. Ud fra dette vil jeg med mine faglige kompetencer hjælpe dig med at opnå dine mål og ønsker med behandlingen ved at sammensætte et behandlingsforløb, der passer til dig og din hverdag.

Typisk vil et behandlingsforløb inkludere specifikke træningsøvelser kombineret med anvendelsen af manuelle teknikker, hvor jeg bruger mine hænder til mobilisering, udspænding osv.

Det er vigtigt for mig, at du føler dig hørt, forstået og tryg gennem hele forløbet samt at dine mål og ønsker med behandlingen er i fokus. Det ved jeg er vigtigt for et vellykket behandlingsforløb.

Jeg er særligt interesseret i akutte såvel som kroniske problematikker i arme, ben, ryg og nakke, men finder også andre skader og problematikker i bevægeapparatet spændende.

TIDSBESTILLING YDERLIGERE SPØRGSMÅL

HVIS DU HAR:

  • spørgsmål til en navngiven fysioterapeut (skriv venligst navn på fysioterapeut i emnefeltet)
  • generelle spørgsmål til fysioterapi
  • spørgsmål til klinikkens behandlingstilbud