Hjem » Philip

Philip

Uddannelse:

Fysioterapeut

Studerer til Osteopat 

Arbejdsområde:

Jeg behandler de fleste bevægeapparatsproblemer, men har især erfaring inden for nakken, ryggen, bækkenet, hofte, knæ og fod.
 
Jeg tror på at kroppen er i stand til at hele sig selv efter en skade i forbindelse med fx styrketræning, en løbetur eller havearbejde. Men i nogle tilfælde har kroppen desværre ikke de rette forudsætninger for at hele skaden og derfor bliver symptomerne vedvarende. Dette kan blandt andet skyldes nedsat bevægelighed af led og muskler, forringet blodtilførsel eller forstyrret nerveforbindelse. Det er her at jeg kan gøre en forskel for dig, ved at optimere de processor som kroppen skal bruge.
 
I min undersøgelse anskuer jeg kroppen som en helhed og behandler også herefter. Det er fordi smerter et sted i kroppen, godt kan skyldes et problem et andet sted, grundet kompenseringer. 
 
Min behandlingen foregår som udgangspunkt med hænderne, men jeg mener også, at din aktive deltagelse er altafgørende for, at helingen kan foregå så hurtigt som muligt samt, at mindske risikoen for at symptomerne ikke vender tilbage.
TIDSBESTILLING YDERLIGERE SPØRGSMÅL

HVIS DU HAR:

  • spørgsmål til en navngiven fysioterapeut (skriv venligst navn på fysioterapeut i emnefeltet)
  • generelle spørgsmål til fysioterapi
  • spørgsmål til klinikkens behandlingstilbud