Inkontinens - FysioDanmark Ishøj

Hjem » Inkontinens

STRESSINKONTINENS
Styrk din bækkenbund – hold på “gas og vand”!


  Inkontinens for urin og/eller afføring

Behandling af inkontinens forudsætter kendskab til bækkenbundens opbygning og funktion. Derudover forudsætter effektiv behandling, at du ved hvad begrebet inkontinens egentlig betyder og hvilke forskellige former for inkontinens, der er almindeligt kendt.

Med DitKnib- onlinekursus får du netop en vejledning af de bedste indenfor området.

Vores dygtige kollegaer fra FysioDanmark Rikke og Mille, har en stor erfaring med træning af bækkenet før og efter graviditeten, vil give dig EFFEKTIVE bækkenbundsøvelser, der foruden selve knibet, vil fokusere på samspillet mellem din bækkenbund, musklerne omkring dit bækken og dit åndedræt.

Hvad får jeg?

Kurset indeholder først og fremmest, en grundlæggende viden om bækkenbunden og begrebet inkontinens, men vigtigst af alt for du specifikke råd og vejledning til at iværksætte behandlingstiltag, der kan reducere din inkontinens.

Du får et nøje tilrettelagt 12 ugers træningsprogram og en dertilhørende printervenlig logbog, indeholdende alle øvelser. Du får mulighed for at se alle øvelser på video og blive guidet mundtligt igennem hver en øvelse.

Flere af tiltagene kan du påbegynde allerede i dag.

Jeg har brug for hjælp

Hvis du har brug for hjælp i forbindelse med træning eller behandling af bækkenbundsproblematikker er du også altid velkommen til at kontakte en af vores egne eksperter på området.

Så let er det