Graviditet og efterfødsel - FysioDanmark Ishøj

Hjem » Graviditet og efterfødsel

GRAVIDITET OG EFTER FØDSEL
Hold dig stærk!


Din bækkenbund belastes under både graviditet og når du føder. Belastningen på bækkenbunden kan påvirke din evne til at holde på vandet, hvilket kan afhjælpes gennem simple effektive øvelser, som udføres regelmæssigt. Øvelserne finder du i kurset “graviditet og efter fødsel” eller kurset “træning”. Der vil være grundig instruktion gennem både video og mundtlig vejledning. START allerede I DAG!

Bækkenbunden under graviditet og efter fødsel

Under en graviditet skabes der, i takt med den voksende mave, en øget belastning og tyngde på bækkenbundens muskler. Den øgede belastning kan medfører inkontinens, hvorfor det er en god idé, at du, allerede når du bliver gravid, har en god kontakt til din bækkenbund og fortsat holder den stærk, sund og elastisk med regelmæssig træning under hele din graviditet.


Hvad får jeg?

Med dette kursus får du netop en vejledning til EFFEKTIVE bækkenbundsøvelser, der foruden selve knibet, vil fokusere på samspillet mellem din bækkenbund, musklerne omkring dit bækken og dit åndedræt. Du får en printevenlig logbog, så du kan holde styr på din træning, og vejledning til hvordan du gør øvelserne svære.

Du får en indegående viden om bækkenbundens opbygning og funktion, hvordan en graviditet og fødsel kan påvirke din bækkenbund samt et helt vidensmodul omkring begrebet inkontinens. Du får naturligvis også en hel bunke af simple råd og redskaber til, hvordan du kan optimere din bækkenbund og forebygge/mindske risici for inkontinens under graviditet og efter fødsel.

Vores dygtige kollegaer i FysioDanmark, Rikke og Mille, har en stor erfaring med træning af bækkenet før og efter graviditeten, vil føre dig sikkert igennem teori om bækkenet og praktisk udførsel af øvelserne.


Jeg har brug for hjælp

Hvis du har brug for hjælp i forbindelse med træning eller behandling af bækkenbundsproblematikker er du også altid velkommen til at kontakte en af vores egne eksperter på området.

Maria - Fysioterapeut - Ishøj Fysioterapi

Så let er det